zondag 28 april 2019

LINTJE VOOR BEIJUMSE ZONNEBLOEM-VRIJWILLIGSTER"Ik doe het met hart en ziel en vind het eigenlijk vrij normaal wat ik doe. Maak er maar een berichtje over maar zet mij maar niet te centraal, het gaat om de Zonnebloem."

Beijumse Agnes Luurtsema ten voeten uit. Eergisteren werd ze met een smoes naar het Stadhuis gelokt. Daar wachtte haar een daverende verrassing. Burgemeester Peter den Oudsten reikte 's ochtends aan 28 personen een Koninklijke Onderscheiding (lintje) uit.

Mevrouw Luurtsema was er een van. Penningmeester van Zonnebloem Beijum en ook verder al vijftien jaar actief binnen de stichting die mensen met een beperking leuke dingen aanbiedt.

 Foto rechts, zie haar linksboven, een gezellige middag van de Zonnebloem, 2017 bij de Boerderijum, zie nog eens dit bericht

Stichting Zonnebloem maakt mensen blij die wel een steuntje in de rug mogen hebben, zie dit blije stel nog eens van een ballonvaart genieten.

De Beijumblogger was vrijdagochtend niet op het Stadhuis aanwezig, maar een familielid van de onderscheiden Beijumse stuurde onderstaande video op. Toespraak van de burgemeester.
Vorig jaar hadden we ridder Jochem

https://www.zonnebloem.nl/
\


Geen opmerkingen: