maandag 8 april 2019

STEMZEWEG? WAT EEN SLAPPE HAP

De kruitdampen van de Provinciale Statenverkiezingen zijn al weer opgestegen. Wat rest zijn Uilen, Boreaal en Minerva. En natuurlijk het NSB-verklik meldpunt Linkse Leraren

Wat ook rest is een zielig stickertje met Mark Rutte erop door wiens afbeelding weer een rood kruis is gekrast. Met hashtag #stemzeweg
Zie foto. Kardinge, op de achtergrond spelen kinderen op Natuurspeelplaats Oerrr. Nog geen weet hebbende van politiek en al het gekrakeel er omheen.

Dat wegstemmen is niet gelukt. Misschien ook wel zo goed, ga als politieke partij of stroming vertellen waar je VOOR bent ipv dat tegen-gezeur.
Het rechtse elecoraat en het linkse zijn nagenoeg hetzelfde gebleven. De SP was een grote verliezer, zullen mensen klaar zijn met dat eeuwige TEGEN zijn?
Het rechtse verhaal is bekend, er kwam een verschuiving van een schreeuw-zijlijn partij naar een Messiash partij.

#Stem ze weg. Wat heb je daar nou aan? Beter is het om uit te gaan van eigen kracht ipv te schoppen tegen regeringspartijen.

Daar gaat het FvD ook nog achter komen. Uiteindelijk wil die partij graag zelf de elite van dit land worden. Het opportunisme druipt eraf. Maanden schreeuwen tegen de EU, maar nu dat niet meer uitkomt zich op dit gebied aansluiten bij het partijkartel.

Slappe hap. Net als #stemzeweg

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien eens lezen wat FVD precies wil qua EU ipv maar te geloven wat je in de media leest. FVD wil via een referendum vragen of wij als burgers voor of tegen een nexit zijn.
Verder heeft de VVD 2 jaar geleden ook zo'n meldpunt gehad zijn zij dan ook NSB-ers? Of praat je gewoon de veelal linkse media maar een beetje na?

Anoniem zei

Een meldpunt voorals je een forumaanhanger in de straat kent mag ook wel.

Anoniem zei

De enige reden waarom iemand in dit land tegen de EU zou kunnen ligt in het idee dat een Nexit een stukje soevereiniteit terug levert aan Nederland waardoor Europees migratie beleid genegeerd kan worden en de grenzen kunnen worden gesloten zodat er geen gekleurde buitenlanders meer bij komen. De immense economische en sociale voordelen van de EU offeren we dan maar op. Want beter een boterham minder op je bord dan een extra Arabier in de straat. Dat is wat het FVD wil. Directe democratie is overigens volstrekt stupide.

Jan zei

Als de blogger mij toe staat om op Anonien 1 te reageren. Het meldpunt van de Vvd was ook verwerpelijk maar niet zo ingebed in het bruine gedachtengoed zoals bij forum.