vrijdag 23 april 2021

ENQUÊTE VUILNISPROBLEMATIEK BEIJUM (Studenten Leeuwarden)

 Beste bewoners van Beijum-Oost, 

 

Heeft u wel eens gemerkt dat er veel afval op straat ligt? Liggen er wel eens zakken met afval
naast de container?
 Daar gaan wij mee bezig! 

Hiervoor zijn wij bezig met twee oplossingen, die komen later aan bod. 

 

Wie zijn wij? 

Wij zijn vijf tweedejaars studenten van de studie Integrale Veiligheidskunde aan de NHL Stenden Leeuwarden. Op dit moment zijn wij bezig met het project ‘Community Safety’. Met het project willen wij een oplossing bedenken voor een probleem in een wijk. Dit probleem moet verbonden zijn aan veiligheid. 

 

Het onderzoek 

Wij hebben in de wijk Beijum-Oost veel zwerfafval gezien. Nu hebben wij een paar oplossingen bedacht voor het probleem. De eerste oplossing behandelt een beloningsysteem. Een beloningsysteem is een systeem om bewoners te belonen voor het goed wegbrengen van afval. De tweede oplossing heeft als doel om de bewoners positief te sturen om afval weg te gooien. Een voorbeeld hiervan is het verven van afvalcontainers. 


 Vragenlijst afvalprobleem

Om te kijken welke oplossing het beste is hebben wij een vragenlijst gemaakt. De vragenlijst kunt u online maken. Hieronder staat een QR-code, waarmee u de vragenlijst kan invullen.


 Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Wij hopen dat u ons kunt helpen met het onderzoek. Alvast bedankt. Het onderzoek kan ingevuld worden door hier te klikken. 


Met vriendelijke groet, 

 

Laura  

Thomas  

Floortje  

Tessa  

Annemiek  


Geen opmerkingen: