woensdag 7 april 2021

NAAR EEN NIEUW TERRAS EN BUITENFITNESS BIJ 'T TREFPUNT (1)Het voorspel van de komst van buitenfitness en een nieuw aan te leggen terras bij 't Trefpunt is gisteren begonnen.

Een groot gedeelte van het terrein gaat op de schop.

Waar gaat dit ook maar maar over?

Over de aanleg van buiten-sportiviteiten-apparaten bij genoemde activiteiten-centrum bij de aloude activiteitencentrum aan de Beijumerweg.

Zie nog eens het afgelopen vrijdag gepubliceerd bericht met doorverwijzing naar een eerder bericht hierover.

Gistermiddag banjerde deze blogger even het terrein van 't Trefpunt op. Een onderschat gebied in de wijk, al vind hij dat zelf. Mag echt meer bezocht worden, geachte mede-wijkbewoners....

Prachtige locatie, mooi Grand Café (even de corona-maatregelen weer voorbij)....en dus volgende maand.....boet'n fitness.

Zie foto's.

Zoals altijd, voordat je iets opbouwd, moet er in de regel eerst wat anders afgebroken worden.

Foto beneden, geen idee waar de attributen die we op de voorgrond zien voor dienen. Op de achtergrond het basketbal-platje dat gaat verdwijnen.

Daar zullen de buitenfitness-toestellen worden geplaatst.

(Wordt vervolgd)
 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heeft scoutinggroep de Voerman straks nog ruimte voor buiten activiteiten bij haar onderkomen in het Trefpunt?
En hoe zit het met archeologisch erfgoed in de ondergrond? Dreigt verstoring van Beijumse geschiedenis door al dat gegraaf, of blijft de aannemer oppervlakkig werken?

Anoniem zei

Ik vind het een leuk idee initiatief. Afgelopen zomer was er een springkussen festival. Ik hoop zo voor de kinderen dat er dit jaar weer zoiets georganiseerd wordt. Wat hebben de kinderen genoten en ook de ouders!