donderdag 3 november 2022

JEZUS KOMT SPOEDIG (Doe maar niet kerel)

Het is van alle tijden: Jezus komt terug.
Foto, Emingaheerd, t.h.v. het Munsterhoes.

De aankondiging van de terugkeer van genoemde man heeft deze blogger in zijn leven al verschillende keren voorbij zien komen.

Op de een of andere manier verschuift de tijd van terugkeer steeds. Nou ja, op de een of andere manier: Jezus komt maar niet.
Logisch ergens, laten mensen de Jezus in zichzelf de goedheid in zichzelf, gaan ontwikkelen i.p.v. een verlosser van buiten nodig te hebben.

Het is wat met die voorspellingen, je hebt ze tegenwoordig op velerlei gebieden. Zo heb je radicaal rechtse figuren die om de zoveel tijd verkondigen dat er een wereldwijde Great Reset aan zit te komen. En steeds schuift de datum weer op.

Ook zijn er lieden die al jaren verkondigen dat 'Nederland aan de rand van de afgrond' staat.
Op de een of andere manier gaat het leven gewoon door en liggen we nog niet in het ravijn.

Deze blogger heeft even op de aangeprezen site gekeken. Niet best, pure chantage. Alleen hij die in de Here....blabla...de rest niet .Wat een liefdeloosheid. Er staat ook over degenen die zich niet laten overhalen om....:
Maar buiten bevinden zich de honden, de tovenaars, de ontuchtplegers, de moordenaars, de afgodendienaars en ieder die de leugen liefheeft en doet.
– Openbaring 22:15

Wat een medogenloosheid. Altijd geleerd dat Jezus onvoorwaardelijk lief heeft, gaan een paar geradicaliseerde gasten verkondigen dat je alleen onder strikte voorwaarden bij de man in het gevlei kan komen. Geen wonder dat Jezus nog geen trek heeft om te komen, al zou het niet verkeerd zijn als de geloofswaanzinnigen die dat soort teksten op der site zetten even door door de de goedheiligman tot de orde zouden worden geroepen.

Geen opmerkingen: