woensdag 9 november 2022

KINDPAS VOOR KLEDING/SPEELGOED IN DURE DECEMBERMAAND

 (Ingezonden bericht)

Hulppakket: Kindpas van 50 euro 

Inwoners met een Stadjerspas ontvangen in december een tegoedbon van 50 euro voor hun kinderen. Dit heet de Kindpas. Voor ieder kind tot 18 jaar ontvangt het gezin één pas. Dit is één van de regelingen vanuit het hulppakket. https://gemeente.groningen.nl/hulppakket

Kindpas 

Hebt u een Stadjerspas? Dan hoeft u niets te doen. U ontvangt de kindpas of passen automatisch. Rond half december heeft u de pas(sen) in huis. U kunt de kindpas gebruiken om speelgoed of kleding voor uw kind(eren) te kopen in de extra dure decembermaand.    

Nog geen Stadjerspas? 

Moet u rondkomen van een bedrag onder de 120% van de bijstandsnorm? En heeft u nog geen Stadjerspas? Dan kunt u de Stadjerspas aanvragen via de website van de Stadjerspas. 

Doet u de aanvraag vóór 14 november? Dan ontvangt u ook de kindpas(sen) voor het kopen van speelgoed of kleding voor uw kind of kinderen. 

Hulppakket: Kindpas van 50 euro 

Inwoners met een Stadjerspas ontvangen in december een tegoedbon van 50 euro voor hun kinderen. Dit heet de Kindpas. Voor ieder kind tot 18 jaar ontvangt het gezin één pas. Dit is één van de regelingen vanuit het hulppakket. 

ZIE OOK HULPPAKKET DEEL !

EN DEEL 2 (ENERGIETOESLAG)

Geen opmerkingen: