dinsdag 17 augustus 2010

BEIJUM NOG STEEDS IN VAKANTIESFEER

Op verschillende plekken in de wijk zie je mensen terug komen van vakantie. De caravan uitpakken, schoonmaken en weer een jaar naar de stalling brengen. Of, zie foto, even de tent uithangen voordat deze weer een jaar opgerold in de tentzak op de vliering gaat liggen. Dat uithangen moet alleen als de tent nat is ingepakt. Wordt dit niet gedaan dan gaat 'het weer' erin zitten en wordt ie zo lek als een vergiet. Deze mensen zijn hoogstwaarschijnlijk met nat weer van hun campingadres vertrokken.

Er zijn enkele vakantiefoto's opgestuurd, dit kan nog steeds naar Beijumnieuws@online.nl De wijk is nog halfleeg (halfvol kan ook) en de komkommertijd is nog steeds volop bezig op Beijumnieuws. Beijumrijders, Kijk op de Wijkvideo's, een kennismaking met Stielmedewerkster Debora den Haring en andere artikelen spaar ik even op totdat het lezerspubliek weer op niveau is. Morgen begint de Bonte Beijumexpress, een reis voor Beijumer kinderen die om uiteenlopende redenen niet op vakantie zijn gegaan. In tegenstelling tot een eerdere publicatie waarin ik vermeldde dat de BBX van 16-20 augustus zou duren blijkt de kindervakantie in het Trefpunt dit jaar op de dagen 18, 19 en 20 augustus te worden gehouden. De kinderen gaan deze drie dagen voor de verandering eens de lucht in. Lezeres Karin Pijl en haar dochter Sarah zijn als vrijwilligers ook van de partij. Karin mailde:
Sarah en ik werken dit jaar mee aan de Beijumexpress, mischien kan ik je een beetje op de hoogte houden wat er zoal is gedaan. Hieronder vast een stukje:
Woensdag gaat hij weer al weer voor de 5e keer van start, de Beijumexpress, 3 dagen lang gaan vele Beijummerkids van 10.00-16.00 allemaal leuke activiteiten doen in en om het Trefpunt. Er zijn 7 activiteiten van elke 45 minuten te weten culinair, kinderpersburo, sport & spel, kunst & crea, theater & drama, muziek & dans en vrij spelen en dit jaar staan deze activiteiten in het thema ruimte !!! Het beloofd weer een waar spektakel te worden mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers !!!

1 opmerking:

Anoniem zei

jaaaa mijn drietal is ook naar de BBE... dit is het derde jaar dat ze gaan, vorig jaar is de oudste niet geweest maar dit jaar gaat ze weer met veel plezier.
mijn vriend is er ook als vrijwilliger aan "het werk" ook alweer voor de derde keer... aan het eind van de dag is hij gesloopt maar toch gaat hij elke keer weer met plezier!