woensdag 18 augustus 2010

BONTE BEIJUMEXPRESS 2010, DAG 1

De ruimtereizigers van de Bonte Beijumexpress hielden het vandaag droog, er viel geen drup regen in Beijum. Ondergetekende liep een paar minuten met een draaiende camera rond op het terrein bij het Trefpunt en de Tine Marcusschool en knipte/plakte een ruim zes minuten durende video aan elkaar vast. Zie onder. Bij de EHBO- post aangekomen zag ik gelukkig geen gewonde kinderen maar wel twee leden van de nieuwe Lijn6-redactie, ze waren bezig met- waarschijnlijk- hun eerste interview voor de nieuwe Beijumer internetcourant. Een van hen, Philippine Koopman, stuurde de foto en ze schreef er dit bij: Een zonnetje konden de 150 kinderen die meededen met de Bonte Beijum Express best goed gebruiken. De waterglijbaan was dan ook behoorlijk populair, de kleren konden nat worden gemaakt zonder dat de kinderen last hadden van de kou.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi hoi...
ik heb in je filmpje al 2 van m'n kinderen gespot en volgens m'n meekijkende vriend zat hij "verderop" een kleine rookpauze te houden... nu in een van de volgende verslagen het laatste kind en dan heb je ze allemaal gekiekt hahaha...
hier waren ze allen moe maar voldaan na deze heerlijke dag... morgen weer!

Karin.P. zei

Een zeeeer geslaagde dag, wat hebben we gedaan vandaag ???
culinair:Ufo's gebakken (pizza's) kinderpersburo: stukjes geschreven over de ruimte en tekeningen.
sport & spel: luchtkussens met en zonder water.
kunst & crea:Maskers en handen maken voor vrijdag
theater & drama: ruimte theater spelen
muziek & dans:Een rap schrijven

Ik heb groep groen een hele fijne groep, helaas moest 1 meisje ziek naar huis had ook nog 1 jongen die zijn knie goed open had gehaald maar een bikkel want hij ging gewoon verder.
Zal morgen even zeggen over beijumnieuws mischien een linkje in de nieuwsbrief ;)