zaterdag 28 augustus 2010

SANDY, DE ZINGENDE POSTKANTOORMEDEWERKSTER

Het overkomt me af en toe nog dat ik een gewone brief moet posten. Nog niet alles gaat per electronische weg. Afgelopen week was het weer zover. Geen postzegels meer in huis en daarom naar het postkantoor aan de Claremaheerd gegaan. Maar wat is dit nou? Sandy Goeree achter de balie? Sandy van Idols en van het lied 'Mijn Groningen, dit is mijn huis' als postzegelverkoper? "Ja, ik werk niet meer achter de balie van de videotheek maar ben nu vast aan het werk in het postkantoor." Maar hoe gaat het dan met je? "Heel goed, ik ben onlangs bevallen van mijn 2e kind, ik heb een zoontje gekregen." Gefeliciteert. Zing je ook nog? "Ja, normaal treed ik vier keer per week op. Aankomend weekend zing ik voor mensen uit de gehandicaptenzorg." (was gisteravond in het kader van Gronings Ontzet, zie papieren versie van Dagblad van het Noorden van vandaag, jf) Ik mag zeker wel even een foto van je maken? " Ja hoor, doe maar. Ik ben nog niet helemaal op mijn eigen gewicht, ik moet nog wat afvallen na mijn bevalling." Zal ik dat er maar niet bijzetten. "Ach, doe ook maar wel, wat maakt dat ook uit." Woon je nog in Beijum Sandy? Grote en tevreden glimlach:"Ja, natuurlijk."
http://www.youtube.com/watch?v=wbXTYES7b-c http://www.dieptriest.nl/
Bekijk ook hoe Sandy de Idols-jury imponeerde:
http://www.youtube.com/watch?v=ujMqPCAyNOY&feature=related

3 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

Mevrouw Sandy Goeree werkt al ongeveer een jaar bij de ING Bank in Beijum. Ze heeft voor haar huidige functie een interne opleiding gevolgd bij deze bankinstelling.

Sandy heeft een hele mooie uitstraling. Ze is bovendien zeer klantvriendelijk. Sandy is een pracht- en pronkjuweel voor Beijum en voor haar veelkleurig zangerspubliek.

Kees Huizenga zei

Ongeveer een jaar geleden zei Sandy tegen mij dat de ING Bank geen geldbedrag vraagt voor het storten van geld op je eigen bankrekening. De SNS Bank doet dit helaas wel.

Sandy is vooral postkantoormedewerkster. Uiteraard heeft ze daarvoor een TPG Post-bedrijfsopleiding voltooid.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.