vrijdag 20 augustus 2010

BONTE BEIJUMEXPRESS DAG 3

Ondergetekende kon vandaag niet naar de Bonte Beijumexpress. Deze foto's en tekst werden opgestuurd door Philippine Koopman.
Ik ben om 15.00 uur nog even wezen kijken bij de Beijum Express, op dat moment zaten de kinderen in de tent naar verschillende theatervormen te kijken die opgevoerd werden door de medewerkers van dit evenement. Aan de foto's is te zien dat de kinderen ademloos toekeken naar dit voor hun gespeelde schouwspel. Het was een genoegen om dit mee te maken en petje af voor al die tomeloze inzet van vele vrijwilligers. Het weer heeft ons dit jaar in ieder geval niet in de steek gelaten. Het volgende feest Bruisend Beijum zit er alweer aan te komen, we boffen met de mogelijkheden die onze groene wijk ons te bieden heeft, er is voor elk kind genoeg te spelen en ben je fotograaf, vrijwilliger, ouder of zomaar een voorbijganger, er is voor elk wat wils en iedereen is altijd van harte welkom om de evenementen mee te vieren.
Wellicht dat Karin Pijl, een der begeleidsters, haar verhaal nog opstuurd. Dat kan hieronder geplaatst worden. Komt ie, 23.20 uur:

De 3e dag hebben we afgesloten met een speurtocht, er was een ruimteschip gestrand in Beijum, 6 mensen wilde graag weer terug naar de ruimte maar welke soort brandstof hadden ze nodig ???
Ze kinderen kregen tips van een zwerver, professor, hippie, een visser, politieagent en een journaliste, die zaten allen verstopt in de Groene Long van Beijum.
Na de speurtocht kregen de kinderen lekkere broodjes o.a broodjes worst en pittabroodjes met kaas. Na de lunch was er een voorstelling van het meeleeftheater en tot slot een gezamelijke dans. Iedereen, kinderen en vrijwilligers gingen moe maar voldaan naar huis. Heb nog filmpje ook op mobiel moet even kijken of dat wat is anders volgt link ook morgen.

Geen opmerkingen: