zondag 8 augustus 2010

ER VANDOOR MET ONBETAALDE COSMETICA

Zaterdag stond dit in de papieren versie van Dagblad van het Noorden:
Winkeldief in drogisterij overmeesterd
Groningen

De bedrijfsleider en klanten van een drogisterij aan de Stoepemaheerd in Groningen hebben donderdagmiddag een stevig gevecht geleverd met een Roemeen die was betrapt op winkeldiefstal.De 29-jarige man uit Boekarest had voor honderden euro’s cosmetica achterover gedrukt en dat was de bewakingscamera’s niet ontgaan. De buitenlander probeerde zijn opponenten te bijten en bedreigde de winkelchef met de dood. Toch lukte het de winkeldief tot de komst van de politie in bedwang te houden. Hij is geboeid afgevoerd. De verdachte wordt onder meer diefstal met geweld ten laste gelegd. (DvhN)
Zaterdagmiddag vroeg ik aan een personeelslid van DA Beijum of ze iets meer kon vertellen en of ze erbij aanwezig was geweest. "Nee, ik was er niet bij maar collega's wel". Ze zijn zeker wel geschrokken? "Ja, natuurlijk." Hoe ging het in zijn werk? "De man werd gesnapt omdat op bewakingsbeelden zichtbaar was dat hij zonder te betalen de winkel wilde verlaten. Hij wist te ontsnappen en ging er vandoor, maar de baas, personeelsleden en enkele klanten gingen in de achtervolging. Bij de Zeeman gooide hij nog enige attributen naar zijn achtervolgers maar uiteindelijk wisten die hem te overmeesteren. Dat was wel buiten het winkelcentrum, pas bij de benzinepomp hadden ze hem te pakken."

5 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Johan Fehrmann zei

De vriendelijke vraag of bovenstaande Anoniem niet meer wil reageren. Vreemde opmerkingen over 'nog zoon lul voor de deur met een arcordion' en 'Stem op Geerd Wilders" lees ik hier liever niet. Misschien is het ook een idee dat de anonieme reageerder een inburgerings- of taalcursus gaat volgen voordat hij zijn lelijke opmerkingen op het web ventileert.

Unknown zei

Precies;)

Anoniem zei

Rustige zomer in Beijum?

(Bariver)