zondag 22 augustus 2010

FEEST AAN DE FULTSEMAHEERD

Augustus spoedt zich ten einde en de reeks maanden met een errrr in de naam dienen zich weer aan. Augustus klinkt nog erg zomers, maar september roept al weer heel andere beelden en gevoelens op bij de meeste mensen. Tijd voor straat- en heerdfeesten. Opblaaskussens, of in elk geval speelmogelijkheid voor kinderen, muziek, barbecues, samen buiten zitten en bier en wijn drinken. Allemaal in het kader van de nodige binding en betrokkenheid in de wijk. Hilda Hofstra stuurde deze foto's en schreef er onderstaande tekst bij.

Buurtfeest aan de Fultsemaheeerd.
Aan het eind van de vakantie wordt er traditiegetrouw al heel wat jaren een buurtfeest georganiseerd op het plein aan de Fultsemaheerd.
Dit jaar werd het georganiseerd door Marcel, Kim en Jimmy. Zo'n 35 mensen kwamen aanschuiven om te gaan eten en barbequen.
Daarna nog een gezellig samenzijn met muziek van Jimmy. De kinderen mochten ook laat opblijven en genoten zichtbaar. Een leuke gelegenheid om nieuwe bewoners te ontmoeten en de banden met degenen die er al langer wonen weer aan te halen.

Geen opmerkingen: