donderdag 26 augustus 2010

EVEN VOORSTELLEN: DEBORA DEN HARING VAN ST. STIEL

Stichting Stiel-medewerkster Debora den Haring is vanaf juli de opvolgster van Joyce van der Waal. Waar haar collega Francis Nijdam zich vooral bezig gaat houden met de grote structuurlijnen (contact met andere organisaties etc.) binnen de Beijumer opbouwwereld, zo gaat Debora zich vooral richten op de bewoners uit de wijk en de initiatieven die al of niet worden ontplooid.

Wat is je eerst indruk van de wijk? " Beijum is echt een prachtige wijk, erg groen en erg bruisend, ik ben blij verrast." Waar woon jezelf? " Ik woon in de stad, in de Zeeheldenbuurt en kan nu lekker op de fiets naar mijn werk. Hiervoor werkte ik in Hoogezand en ging steeds met de auto heen en weer." Waar ga je je vooral op richten in Beijum? "Ik ga me bezig houden met het project Bewoners Actief en ik roep Beijumers met initiatieven op het gebied van leefbaarheidbevordering op zich bij me te melden."

Debora den Haring werkt op maandag, woensdag en donderdag en ze is bereikbaar via tel.nr. 0642635129 of mail naar d.denharing@stiel.nl
U kunt natuurlijk ook even de Wegwijzer binnenlopen om te kijken of ze in het Stielkantoor zit
Debora is op het moment bezig met een multicultureel portrettenboek over Beijum waarvoor ondergetekende ook heeft toegezegd enkele interviews op zich te nemen. Hierover later meer.

http://www.stiel.nl/

Geen opmerkingen: