donderdag 26 augustus 2010

DE STROOMSTORING

Lezer Michel stuurde vier welkome foto's over de stroomstoring van afgelopen ochtend. Ik plaats er een van en zie een ondergrondse actiefoto waarop druk wordt gewerkt om de stroomschade te verhelpen. Allerhande verhalen werden vandaag doorgemaild. Digitale schoolborden deden het niet op de basisscholen, en gymlessen in de sporthal vielen uit omdat het te donker was. Over de digitale borden volgt by the way binnen een paar dagen een nieuw blogbericht. En, over het uitvallen van de electriciteit of over het op een ochtend niet hebben van water,-2008- ga maar eens in Pakistan wonen. Jaja, niet te vergelijken misschien, maar wat een luxe hebben we hier. Zo maar ineens hadden we hier een uur geen stroom. Wat een ramp. Gekheid en stokjes, hadden Beijumers last van ongemak? Beijumnieuws@online.nl
Ik krijg niet alles mee vandaag, maar gelukkig zijn de lezers er nog. Een ervan mailde: Was het je duidelijk dat er vandaag op 2 plekken geen stroom was? Vanmorgen rond de Froukemaheerd en vanmiddag rond de Eilardaheerd / Galkemaheerd. Vanmorgen hadden wij geen uitval hier, het ging pas om 13:30 hier uit en om 19:00 uur pas weer aan.
Iemand anders mailde:hoi wij aan de galkemaheerd hebben 5 uur zonder stroom gezeten we hadden gevraagd wat er aan de hand was en het bleek dat er een kabel door midden was geboord en dat bleek al om 11uur te zijn gebeurt en pas om tussen 13:30 en 14:00 was de stroom weg en om 19:00 eindelijk maar toch weer terug.

m v g de buurtjes van de galkemaheerdGeen opmerkingen: