zaterdag 28 augustus 2010

"OPEN DAG" WIERSHOECK/SCHOOLTUIN

Omstreeks 13 uur vanmiddag zag de lucht er boven Beijum dreigend uit en hoospartijen leken in de lijn der verwachting te liggen. De open middag bij de Wiershoeck werd er zelfs door afgelast. Ondergetekende liep er omstreeks 13.15 uur te filmen en een kwartier later lag de videofilm 'Open dag Wiershoeck in het water gevallen' op de rol. Deze video kunt u hieronder bekijken. Maar even één ding: het was de hele middag lekker zonnig, je kon goed buiten zitten met een prettig temperatuurtje erbij. Dus tot nu toe- 15.40 uur- is er helemaal nog niks in het water gevallen. Het kan verkeren. Binnenkort nog een andere video uit de Schoolwerktuin.
Update: 16 uur, het regent. En bij ondergetekende hapert de video af en toe. Gewoon nog eens proberen!

4 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Alie zei

wij zijn ook even geweest. Leuk lavendelzakjes maken met gewone stempels en met bloemen (door ze plat te slaan onder een doekje komt de kleurstof vrij).
En een mooie bos bloemen mee naar huis genomen. We vonden het jammer dat de Wiershoeck markt niet doorging. Een van de kindertuin medewersters zei ook: zonde eigenlijk, kijk eens hoe goed weer het is. Maarja, toch 75% kans op een bui, dan weet je het nooit.
Hopelijk is het later op de avond droog voor het vuurwerk..

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.