vrijdag 13 maart 2020

HÉT ADVERTENTIEBORD VAN BEIJUM

ZIE UPDATE

Het is zonder twijfel het meest aangeplakte advertentiebord in Beijum.

We hebben al jaren een AH-advertentiebord in Winkelcentrum Beijum.
Kan er niet aan tippen

Zie foto, ingang Wiershoeck, het 'alternatieve' centrum van Beijum.

Over chakra's, iriscopie, yoga, innerlijk kind, rebirthing, aura-healing, dat soort dingen, emdr, voetreflexologie, acupunctuu, dat soort dingen. Reïncarnatie? Allemaal folders en aanplakkers op dat gebied.

Al schrijvend bedacht ondergetekende dat hij acht jaar geleden al eens aandacht heeft besteed aan de andere kant van de afbeelding die we boven zien.

In de natuurwinkel zelf, is daar niet een nog groter bord?

Niet teveel doubleren blogger, doet deze blogger al tikkend aan zelfkritiek. Ga anders eens yoga doen, iriscopie ondergaan, laat je aura healen. Is er iets mis met je innerlijk kind? Hoe waren je vorige levens? Voetmassage nodig? Acupunctuur?

UPDATE 12.00 UUR. KRUIDENVROUW SASKIA NIEBOER MELDT DAT ER MORGEN IN DE WIERSHOECK EEN GEZONDHEIDSTEUNPUNT TEGEN CORONA ZAL WORDEN GEOPEND.

3 opmerkingen:

Han Borg zei

En vooral veel kruidenthee drinken, Johan

H. zei

Er wordt in het hele land al het mogelijke gedaan om besmetting te voorkomen, dringend opgeroepen om sociale contacten te vermijden waar mogelijk, en mw Nieboer opent een steunpunt waar mensen welkom zijn die al dan niet ziek of besmet zijn? Onbegrijpelijk. Dit druist tegen al het gezonde verstand in. Ik begrijp eerlijk gezegd ook niet goed dat dit gedeeld wordt.

Ik hoop dat mensen verstandig zijn en niet komen. Al was het maar omdat zij ook kwetsbare anderen onbedoeld in gevaar kunnen brengen en daarmee de druk op de gezondheidszorg nog verder verhogen.

Anoniem zei

Aansteller. De winkels zijn op zaterdag gewoon open en daar komen op een dag vele tientallen klanten. En in die winkel in de Wiershoek kunnen mensen zaterdag tips krijgen over hoe ze meer weerstand kunnen opbouwen.
Wat is het probleem?