vrijdag 8 mei 2020

AFSPRAAK MAKEN BIJ MEA FYSIO BEIJUM KAN WEER!Beste (ex) Patiënt,

Eindelijk hebben wij groen licht gekregen van het RIVM, dat wij alle patiënten weer in behandeling mogen nemen. Wij zullen met ingang van 4 mei onze praktijken stap voor stap gaan opschalen. U kunt dus in de loop van volgende week weer een afspraak maken.


Het zal anders zijn in de praktijk dan voorheen, nu onze maatschappij nog alle dagen wordt geconfronteerd met het Coronavirus. Ook wij moeten op verschillende terreinen voorzieningen treffen. Wij zullen gezamenlijk met u moeten proberen de 1,5 meter afstand te bewaren. Dit betekent dat wij in overleg met u allereerst zullen proberen om u fysiotherapeutisch te behandelen
op 1,5 meter afstand, waarbij u onder toezicht van de therapeut oefeningen uitvoert. Dit kan op de praktijk of digitaal.

Daar waar de 1,5 meter afstand absoluut niet kan worden toegepast zullen wij de richtlijnen van onze beroepsgroep toepassen, welke zijn goedgekeurd door het RIVM. Uitgangspunt hierbij is dat er veilig en verantwoord wordt behandeld. Vertrouw hierbij op de deskundigheid van uw behandelaar.

ln alle gevallen hebben wij uw medewerking nodig en wij verzoeken u de instructies op te volgen die u kunt waarnemen in de praktijk. Alleen samen kunnen we het Coronavirus verslaan.

Met vriendelijke groeten,

De directie

PS:

Uiteraard verzoeken wij u, indien u Coronasymptomen heeft of één van uw huisgenoten geen afspraak te maken of de afspraak af te zeggen. Op deze wijze voorkomen wij besmettingen. Bij twijfel neem dan altijd contact op met uw behandelaar.


www.meafysiowilkemaheerd.nl

Geen opmerkingen: