donderdag 7 mei 2020

KAPPERS BEIJUM KOMENDE MAANDAG OOK OPEN


Het zal storm lopen begin volgende week, er zijn vast honderden mensen in Beijum (De Hunze) die erg veel zin hebben om de lange haren te laten kortwieken.
De contactberoepen mogen weer opstarten zoals de lezer ongetwijfeld weet.

En dus gaan de kappers in Beijum die dag ook weer open.

Kapper Gerrie de Boer belde deze blogger gisteren enthousiast op.
"We hebben er zin in, het heeft lang genoeg geduurd. Maandag om tien uur gaan we weer open, en we zullen zorgen dat we de kappersstoelen op anderhalf meter van elkaar hebben staan. We hebben een ruime zaak dus er kunnen redelijk wat mensen tegelijktijdig komen."

Hoe het er in de praktijk uit komt te zien zal ondergetekende begin volgende week in ogenschouw gaan nemen.
Het is in elk geval vanzelfsprekend niet de bedoeling dat grieperige, verkouden, koortsige en hoestende mensen die kant opgaan.
En de wachtenden moeten anderhalf meter van elkaar aan tafel zitten.

Of zal e.e.a. toch op afspraak moeten geschieden?
Dat was de Boer niet van plan, hoe het er organisatorisch uit komt te zien komt wellicht in een update onder dit bericht te staan, of in een nieuw bericht voor maandag. De kapper: "Op maandag gaan we eerst gewoon knippen, vanaf dinsdag gaan we ook weer haren verven."

Zie ook foto links, de kappers werden gemist

De rolluiken kunnen weer open.
In de linker zaak, Time-Out kappers werd de afgelopen dagen nog gewerkt aan de inrichting (na de verhuizing van Plein Oost naar dit pand.

Komt de zaak op tijd klaar om ook maandag de deuren te kunnen openen? Er komt naar verwachting geen leesvoer op tafel te liggen, neem vooral uw smartphone mee om de tijd te doden.
Wordt vervolgd.
Update 12.15 uur, Gerrie de Boer:"Mensen moeten via de website reserveren, ik kan geen tientallen mensen voor de deur hebben staan wachten. Ik ben geen dokter die kan controleren of mensen al of niet ziek zijn, verkouden en koortsige mensen moeten thuisblijven."
https://www.gerriedeboer.nl

Geen opmerkingen: