dinsdag 5 mei 2020

NIJESTEE STEUNT BEWONERS WIBENA-FLAT"Nee, we hoeven zelf niet op de foto, wel laat ik even de attentie zien die we namens Nijestee bij bewoners van deze flat in de bus gooien. We begrijpen dat mensen behoorlijk zijn geschrokken en zich onveilig voelen. We zijn er om ze te ondersteunen."

Drie medewerkers van woningcorporatie Nijestee vanmiddag tegen half drie voor het afgelopen weekend getroffen flatgebouw.
De schrik zit er inderdaad flink in bij omwonenden, sommigen overwegen om te gaan verhuizen.
Vanzelfsprekend kan Nijestee er niks aan doen als bewoners, zoals in Beijum het geval was, explosieven in huis gaan opslaan.

Wat als tijdens de vrijdagavond-knal ook nog de later aangetroffen explosieven waren geëxplodeerd? Hadden we dan een soort van Enschede-scenario in de wijk gehad (vuurwerkramp begin deze eeuw)? Je moet er niet aan denken.
Ondertussen spant Nijestee zich voor de bewoners in en is er o.a. slachtofferhulp geregeld.

Vandaag brachten medewerkers van Nijestee een kleine attentie langs bij de bewoners van de flat aan de Wibenaheerd in Beijum. We realiseren ons dat dit niet de onrust wegneemt van de gebeurtenissen dit afgelopen weekend, maar we denken aan ze en helpen de bewoners zo goed mogelijk waar we kunnen.
https://www.nijestee.nl/over-nijestee/nieuws/explosie-in-flatgebouw-beijum

Geen opmerkingen: