zaterdag 22 augustus 2020

ERGERNIS OVER VUURWWERK IN OOSTELIJK BEIJUM


Het is in feite een te 'leuke en gezellig' plaatje dat deze blogger van het internet heeft geplukt ter illustratie van dit bericht.

Feit is, tegen half twee vannacht schrokken mensen in Beijum Oost wakker van vuurwerkgeknal.Er kwamen mails binnen, berichten via de messenger.

De reacties via Facebook logen er ook niet om.

*Mongolen steek dat vuurwerk ergens in je hol waar de zon niet schijnt.

*Zag hier ook allemaal mensen op de balkons komen om te proberen te ontdekken wie dit deed. en waar het was. Damn, ik lag net zo lekker te slapen.*Echt hè?!!!K*tvolk

Afgelopen juni van het zelfde laken een pak

Grote ergernis in het oostelijk gedeelte van Beijum omtrent het afschieten van vuurwerk om half twee 's nachts.....mensen schrokken wakker....

Geplaatst door Johan Fehrmann op Vrijdag 21 augustus 2020

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Het was weer fijn na alle plaknachten waar je al slaap tekort komt ook nog even een TOKKIE show als afsluiting ,het is het nieuwe normaal aso,s.

Anoniem zei

Vuurwerk was al de hele avond. Om half 2 was wel het toppunt

Anoniem zei

Laatste tijd een hoop aso's en andere tokkies bijgekomen rond Plein Oost. Het lijkt wel het hele jaar door 31 december. Ook op straat wordt alles maar gedumpt, het wordt erger en erger. Tijd dat er wat aan gebeurt.

Rachel zei

Kinderen wakker midden in de nacht overstuur! De laatste tijd is het vaker raak... gebrek aan op opvoeding denk ik. Tokkies!

Anoniem zei

Dat is inderdaad het geval, het holt hard achteruit