vrijdag 28 augustus 2020

IRIS, 'JUF HELDERDER', HELPT SHOETIME-BERT IN DE WINKEL


"Ik ben elke dinsdagmiddag in Shoetime aanwezig. Na het overlijden van de vrouw van Bert heb ik hem aangeboden te komen helpen in de zaak. Het klikte tussen ons en ik doe tegenwoordig de bestellingen en schoon producten op."
Was getekend, de jonge dame die we op de foto zien.

Afgelopen dinsdag

middag liep deze blogger weer eens Shoetime binnen. Hoe zou het met Bert gaan? 

Die stond al weer een maand in de winkel Klik op de link voor meer informatie/doorverwijzende links. Over de ziekte van Bert's vrouw en haar uiteindelijke overlijden.

Bert was even bezig met iemand, vast een klant. Dacht ondergetekende. Maar dat bleek niet zo te zijn, hij was in overleg met Beijumse Iris. 

Werkoverleg.
Het klinkt wellicht wat hoogdravend maar het is wel waar: ook in droeve tijden kunnen er mensen op je pad komen die licht en vertrouwen met zich meebrengen.

Bert: "Ik had direct een goed gevoel bij Iris en wat ze wou komen doen."

Foto's links en rechts, achterin Shoetime. 

Boekjes, wol, fun-letters, stopnaalden, borduur- en handwerknaalden en andere producten. Iets voor een vrouw, dacht de blogger in al zijn bekrompenheid en traditionele man-vrouw gedachten.

Iris gaf ondergetekende haar visitekaartje. Ha, ja natuurlijk, er is geen beter persoon in de wijk te bedenken die een beetje orde op zaken stelt en onderhoud kan doen in Shoetime. Wie kan er beter organiseren en opruimen?

Even voorstellen, Juffrouw Helderder, organiseer- en opruimcoach. 'Om je te helpen je huis, kantoor of administratie op te ruimen.' Klik op de link:
Leuk dat je op mijn site kijkt. Waarschijnlijk ben je toe aan wat verheldering in je leven en kan je wel wat structuur gebruiken. Ik kan je daarbij helpen met organiseer- of opruimcoaching. In het menu onder elk kopje leg ik uit wat en hoe ik werk. Ook kan je meer over mij te weten komen. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op. Ik heb zeer makkelijk bereikbaar.
Niks is mij te gek.

Bert: "Het gaat me weer wat beter, ik krijg weer wat grond onder de voeten en voel me weer wat stabieler worden, ook omdat ik het overlijden van mijn vrouw aanvaard."

Shoetime blijft voor aleerst 's ochtends gesloten, openingstijden zijn van dinsdag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.
Op de eerste openingsdag van elke week kunt u Bert en Iris in de zaak aantreffen.

Geen opmerkingen: