maandag 24 augustus 2020

MAANDAGOCHTEND (497)
De opwaartse krachten in Beijum zijn nog altijd sterker dan de neerwaartse krachten.

Ook al zou je dat niet altijd denken met berichten over afvaldumpingen, explosies, dode vissen, botulisme, enzovoort.

Foto boven, Beijumers zijn niet alleen zeurpieten en verslonsers, je hebt veel weerbare mensen in de wijk wonen (terzijde, er wonen hier ook relatief veel hoog opgeleide mensen).

Het bericht van afgelopen zaterdag over het feestje in de Isebrandtsheerd is verrassend goed gelezen in de hele stad Groningen. Zie foto boven, smakelijk.
Wat een gemeenschapszin en je 'niet laten piepelen door de gemeente Groningen' was daar speurbaar. Gewoon met zijn allen lekker eten neerzetten en een feestje vieren i.v.m. het presenteren van plannen waar je leefomgeving van opfleurt.

Beijum moet wel een beetje gek blijven. Foto links, gekken en dwazen. Graffiti, een vreemde sticker en een klein stickertje met als opschrift blijf gek doen. Mooi hoe de boomtop met bladeren in de dakramen weerkaatst worden.

Foto rechts, zie het voorgaande bericht: opknappen van de fietspaden langs de Emingaheerd tot aan de Sibrandaheerd? Het lijkt wel alsof de hele wijk nieuw geasfalteerd gaat worden. Foto is op de hoek Amkemaheerd/ Ypemaheerd genomen.

Foto beneden, een opwaartse kracht ten top. Nieuw leven in de Holmsterheerd. Van harte welkom jongste Beijumer! En gefeliciteert ouders!

De laatste volle week van een Errr-loze reeks maanden is begonnen. Volgende week begint septemberrrr.

Blijf voor zover mogelijk gezond en vertrouw niet op paranoide complotdenkers. Oftewel, blijf ook vooral geestelijk gezond.

Geen opmerkingen: