maandag 31 augustus 2020

KOMENDE MAANDAGEN OM 18.00 UUR: VERHALEN VAN SASSEFRAS


Ik zal me eerst maar even voorstellen, Saskia Smid is de naam, geboren (uit Groningse ouders) in 1964 in de Randstad, om uiteindelijk via het midden van het land in 2002 neer te strijken in het (mooie)  Groningse Beijum. Ik werk hier sinds die tijd als coach vanuit mijn derde oog. Dat klinkt wellicht wat zweverig maar dat is gelukkig niet zoals de meeste mensen mij ervaren.

Waarom de naam 'verhalen van Sassefras?' Sassefras is een koosnaam die een van mijn mee (stief vind ik een ....woord) dochter me gegeven heeft en toen ik vanochtend de vertaling van het Zweedse woord fras vond namelijkserie woorden die gezamenlijk in verband een afgerond geheel vormen.

Leek me dit een aardige titel voor een column.

Waar ga ik het over hebben? Over alles wat me bezig houdt. Natuurlijk hoort daar levensvisie bij want als je anders naar dingen kijkt, veranderen er dingen maar ook mijn andere hobby's zullen zeker aan bod komen.

Graag bouw ik aan wat stambomen (Genealogie) maar ook lekker koken en het genieten van het opeten is niet onbelangrijk. Ik moet bekennen dat ik het spannend vind om mij onbekende mensen een kijkje in mijn hoofd en leven te geven maar ik denk maar zo 'wie lezen willen die lezen' en wie niet die niet.

(Saskia neemt de komende weken de honeurs waar voor de Columnist uit Lewenborg die een breake neemt)

1 opmerking:

Ria zei

Hallo Saskia, welkom :-)

Dapper dat je hier zo begint