woensdag 22 april 2009

BEKEND IN BEIJUM, NOG NIET IN NEDERLAND

Het zijn spannende dagen voor Saskia Nieboer. Wat gaat ze zeggen en doen tijdens haar 5 minuten durende optreden bij de VPRO?
Gaat het programma NON (Nog onbekende Nederlander) haar eeuwige roem verschaffen? Wordt ze weggestemd of gaat onze lokale kruidenkoningin het Nederlandse volk ook nog eens 15 minuten toespreken?
Ze zou oorspronkelijk eerst op 1 mei optreden in NON maar de VPRO heeft haar nu een dag later ingepland:" De datum is veranderd naar 2 mei, om middernacht, hoorde ik gisteren van de VPRO. Interessant hè, je denkt dat alles bij zo'n omroep vast ligt, maar dat is dus bepaald niet zo." Ik snap dat niet met die VPRO, hoe wil je nou bekende Nederlanders creëren om 12 uur middernacht? Er kijkt toch geen hond naar zo'n laat programma? Saskia:" het heeft geen zin om zo'n programma op een vroeg tijdstip op zaterdagavond uit te zenden." Saskia doelt op de programma's van kijkcijferkanonnen Paul de Leeuw en Linda de Mol die alle kijkers wegtrekken. Ze is al wereldberoemd in Beijum, is dat niet genoeg? "Het is gewoon leuk om een keer mee te doen, mensen kunnen een sms'je sturen als ze vinden dat ik nog mag blijven, ik mag alleen geen reclame maken." Zaterdagnacht 2 mei om 0.00 uur live: Saskia Nieboer uit Beijum.
http://beijumnieuws.blogspot.com/2009/04/saskia-nieboer-als-non-bij-de-vpro.html

Geen opmerkingen: