woensdag 22 april 2009

NOG 2 DAGEN....DE BOERDERIJ(UM)


Ik had beloofd om wandschilderijen uit kinderdagverblijf de Mallemolen online te zetten maar ik kom er nog niet aan toe. Een bezoekje van 5 minuten, vanochtend, aan de Boerderij(um) en er is weer genoeg actueel materiaal om te publiceren. Zie hier een van onze lokale toekomstige theeschenkers, links op de foto. Patrick van stichting de Zijlen. Terwijl straatleggers achter hem bezig zijn om stenen ordelijk in de klei te leggen staat hij plastic folie op te vouwen. Er zijn net nieuwe stoelen gekomen en die zaten allemaal verpakt in de plastic. Goedgemutst staat hij zijn werk te doen. Of er straks ook wat lekkers bij de thee in de theeschenkerij te krijgen valt? "Appeltaart."
Tegelijkertijd stond in de ruimte van het Bezoekerscentrum Hanneke Heerema de spullen goed neer te zetten en op te bouwen. Hanneke is verbonden aan Jam Producing en ze is gespecialiseerd in het inrichten van bezoekerscentra en musea. Van de site:" Jam Producing is sinds 2006 in de provincie Groningen gevestigd. Met twintig jaar werkervaring in deze branche, richt het bedrijf zich op het ontwikkelen, ontwerpen en managen van de realisatie van multidisciplinaire tentoonstellingen, bezoekerscentra en museuminrichtingen. De uniciteit van jam producing ligt in de combinatie van grafisch en ruimtelijk ontwerpen, de pedagogiek en de toegepaste onderwijskunde. Alles in één huis.
Nou vooruit, nog een beetje reclame:Elke opdracht vraagt om maatwerk en een periodiek team van specialisten. jam producing treedt bij voorkeur op als intermediair tussen opdrachtgever en uitvoerenden, begeleidt de aanbestedingen van (deel)opdrachten aan daarin gespecialiseerde ondernemingen. Daarbij zorgt gedegen vakkennis en ervaring voor een optimale briefing en planning, waarin kwaliteit en budgetbewuste prijsstelling voorop staan.
http://www.jamproducing.nl/

Geen opmerkingen: