vrijdag 17 april 2009

DE SMULLERIE KOMT VOOR DE DEUR

De komende zaterdag rijden Bart en Alida Rijnders uit de Nijensteinheerd voor de 3e keer met Bart's Snackwagen, de Smullerie, door de Beijumer heerden. Deze ondernemende mensen hadden eerst en taxibedrijf maar dit liep niet zo succesvol( zie correctie hieronder!). Nu proberen ze het met de Smullerie, en een beetje reclame is hun meer dan welkom.
Bart en Alida zijn het type mensen die zich de kop niet gek laten maken door de economische crisis. Gewoon een wagen aanschaffen en kop te veur.In het weekend gaan veel Beijumers wat eten betreft op makkelijk. De vele rondscheurende bezorgbrommertjes zijn daar de zaterdagen en zondagen een gevolg van. Zondag meestal een portie Chinees, pizza of shoarmaschotel en zaterdag patat en andere snacks. Ik heb de snacks van Bart en Alida nog niet getest op kwaliteit, dat komt nog wel een keer. Maar in elk geval hebben de snackbars op Plein Oost en West er een geduchte concurrent bij. Je hoeft de deur bijna niet meer uit voor je bordje patat, loempia en kroket. Morgen rijden ze weer hun ronde door Beijum.
Nachrift Bart Rijnders: Het taxibedrijf is wel succesvol maar door de moordende concurrentie zijn wij een andere weg in geslagen. Het taxibedrijf hebben we nog steeds maar die hebben we even op een laag pitje gezet, onze meldingen worden ook nog gewoon gedaan maar dan door een collega!

Geen opmerkingen: