vrijdag 10 april 2009

PROGRAMMA OPENINGSFEEST BOERDERIJUM

Klik de flyers groter!

De uitnodigingen voor de feestelijke opening van de Boerderijum zijn de deur uit. Mis het niet. De feestelijke opening van de vernieuwde ontmoetingsplaats aan de Beijumerweg. Met een spectaculaire vogelshow. Dit staat op de voorkant van de uitnodiging, zie links.
Klik ook het gedeelte rechts groter voor o.a. het programma van de feestmiddag op 24 april. Om 13 uur gaat het los met de start open huis en activiteiten voor buurtbewoners. Ik ga er gemakshalve maar van uit dat met buurtgenoten alle Beijumers worden bedoeld.
Om 14 uur gaat het dan verder met de onthulling van de "spelende meisjes", een geheimzinnig kunstwerk waar o.a. het model Sarah Pijl aan mee heeft gewerkt, ze staat bij de links links. Om 15 uur is er vervolgens een spectaculaire vogelshow. Wethouder José van Schie verricht om 16 uur de officiële opening en vanaf 16.30 uur is er dan een afsluiting in de vorm van een hapje en drankje.
Hetty de With, lid Raad van Bestuur van de Zijlen, en Reint Swart, Manager Wonen bij de Huismeesters, zullen ook bij de opening aanwezig zijn. Beijumers zijn van harte welkom op deze feestmiddag!

1 opmerking:

karin zei

Hahaha het geheimzinnige kunst opbject :-P
Naast Sarah hebben er nog meer leuke lieve jonge schattige meisjes en meiden uit Beijum aan meegewerkt geloof wel 50 in totaal :-P
Maar thanx voor je verwijzing ;-) hoop dat ik tegen die tijd ook weer aan de slag kan met de website kan er momenteel niks mee :-(