zaterdag 25 april 2009

DEEL 2 OPENING BOERDERIJUM(zie vorig artikel)

Het was wel heel veel Boerderijum wat hier de afgelopen week de klok sloeg, de intensieve berichtgeving hierover is met het plaatsen van deze video in de eindfase aangekomen. Bekijk hier deel 2 van de video die gistermiddag werd gemaakt en beleef het feest nog 1 maal.
De eerder beloofde wandschilderijen die in kinderdagverblijf de Mallemolen 'hangen' worden nog geplaatst en wellicht ook het resultaat van het mozaïek -kunstwerk.
De kinderen van Beijum vieren komende week meivakantie, een ideale mogelijkheid om even bij de Boerderijum langs te gaan. Een ijsje eten, even wat drinken, naar de dieren kijken. Het kan allemaal weer in het Groene Hart van Beijum.

5 opmerkingen:

Nynke Venema zei

Klasse gedaan. Voor mij is dit hét medium van Beijum geworden. Vandaag kreeg ik de wijkkrant in de bus. 17 "medewerkers" en 6 keer een oproep Journalisten Gezocht. Maar deze weblog wordt door 1 persoon gemaakt.

Anoniem zei

Wat een geslijm nou weer. Net als van Schie met haar opmerking dat Beijum de beste wijk van Groningen is.Politieke prietpraat.

Dineke zei

Mag ik vragen hoe die man die vanaf 2m 49 s aan het woord is heet? Ik versta Ed Monen? Het zegt me niets maar hij komt me zo heel erg bekend voor en blijf er steeds aan denken wie het nou is, maar dat weet jij vast wel?
Verder dank voor de leuke stukjes, ik vond het ook een zeer geslaagde opening en hoop er veel gebruik van te gaan maken!

Karin zei

Ook ik ben erg blij met dit blog het heeft zijn diensten al ruimschoots bewezen.
Sommige mensen zijn jaloers op Johan erg kinderachtig !!!
Hij laat zien wat er leeft en speelt in Beijum.
Ga zo door !!!

Dan de boerderijum, helemaal top
Leuk dat het weer terug is, beijum is weer compleet :-)

Alie zei

Toch jammer dat mensen menen anoniem te moeten reageren. Maar gezien het commentaar kan ik het me wel voorstellen dat je je naam niet durft te noemen.
Een compliment maken is meteen geslijm en een wethouder die de gevoelens van de meeste aanwezigen verwoord maakt zich schuldig aan politieke prietpraat. Wat zouden mensen zeggen als Jose begon over de prachtige boerderij, een parel in een achterstandswijk als Beijum. Prachtig dat er zoveel initiatief getoond is, maar eigenlijk te veel moeite voor Beijum. Wat zou je daarvan vinden? Dan had je ook commentaar geleverd, en hoe.
Bovendien stellen Jose van Schie en Nynke (die een compliment maakte) zich gewoon voor. Als je reageert, wees dan zo eerlijk om je naam te gebruiken.
Ik vind het ook leuke stukjes hier op Beijumnieuws, ik volg de site op de voet. Meestal zijn het berichten die ik als betrokken inwoner van Beijum herken, maar vaak zie en lees ik ook nieuwe dingen die ik nog niet wist. Daardoor is het een leuke site, soms zelfs vermakelijk en ik geniet er van. Met mij vele Beijumers. Dus Johan, volgens mij doe je dat ook niet, maar laat je niet gek maken door zulke reacties en ga gewoon door, je site heeft genoeg draagkracht.