woensdag 13 augustus 2014

13 SEPTEMBER KARDINGERUN VOOR BIKKELS

(Ingezonden)
De KardingeRun is een Mudrace/Obstacle-Run voor echte bikkels door het recreatie- en natuurgebied Kardinge in Groningen. De start vindt plaats in de 400 meter hal van Sportcentrum Kardinge. De run zelf is uitgestippeld over 7 en 15 kilometer. Tijdens de run kom je spectaculaire hindernissen met water, modder en andere obstakels tegen! Natuurlijk is ook de Kardinge Mountain onderdeel van het uitdagende parcours.
Verder is er een indoor KIDS AREA aanwezig! Hier is onder andere een survivalbaan van luchtkussens van circa 100 meter lang waar kinderen onbeperkt kunnen klimmen en klauteren! Naast de survivalbaan zijn ook andere vormen van entertainment aanwezig inclusief ranja, een ijsje en een fruithapje. Dit alles onder begeleiding van medewerkers van SKSG en voor maar € 5,00 per kind!

Het Kardinge gebied wordt beheerd door Natuurmonumenten. Daarom vragen wij je bij je inschrijving om een vrijwillige bijdrage voor Natuurmonumenten. Op deze manier draag je met je deelname bij aan het behoud van dit prachtige natuur gebied!
 www.kardingerun.nl/inschrijven 
Zie ook https://www.facebook.com/events/309513989202550/?fref=ts

Geen opmerkingen: