vrijdag 29 augustus 2014

LAWAAI BIJ BEIJUM NOORD DUURT WAT LANGER


Vanuit Ring Groningen werd eergisteren gemaild:

De werkzaamheden zijn nog niet geheel afgerond en duren een dagje langer. Vandaag gaan ze ook nog door met het afknippen van overtollig staal.
Hopelijk valt de geluidsoverlast mee. Dus vrijdag eind van de dag moet in principe de werkzaamheden die geluidsoverlast veroorzaken klaar zijn. 


De drie foto's die zijn te zien zijn donderdagmiddag gemaakt. Komende vanaf de bocht bij de benzinepomp, richting Cuypersweg in de Hunze, is ter hoogte van kruispunt Beijum Noord een verkeerslicht geplaatst om het verkeer te kunnen reguleren. Verder rijdend passeer je eerst de oprit (in wording) richting Ring Noord en de Eemshavenweg. Zie foto links. Even verderop ligt het stuk grond wat ooit de afrit van genoemde richting naar Beijum Noord liep. Foto rechts.

Richting Ring Noord/Eemshavenweg
Op genoemde site, zie link boven, staat aangegeven:


Dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 augustus vinden er ten behoeve van de werkzaamheden aan het nieuwe viaduct bij Beijum-Noord/Groningerweg werkzaamheden plaats die geluidsoverlast tot gevolg kunnen hebben.


Recentelijk zijn er palen voor het nieuwe viaduct geheid. De aanstaande werkzaamheden omvatten het wegknippen van overtollig beton en staal. De werkzaamheden starten om 07.00 uur en duren de hele dag.

Geen opmerkingen: