vrijdag 22 augustus 2014

BIJ EEN NIEUW SEIZOEN BEIJUMNIEUWS

Het was een geweldige vakantie, geachte lezers en lezeressen. Even weg uit eigen wijk, stad en land is toch wel erg verfrissend. De accu is weer helemaal opgeladen en de blogger gaat er weer naar vermogen tegen aan om de mooiste, groenste en eigenaardigste wijk van de stad Groningen te verslaan.
Er zijn al weer bijdragen van Willem Pauwelussen en Luit Staghouwer binnen en er staat nog een Beijumskap van Atsje Straatsma geprogrammeerd. De serie 'Beijum en omstreken bij night' gaat in verband met het korter worden van de dagen zeer binnenkort weer van start, evenals 'Honden in Beijum' en 'Mijn uitzicht in Beijum.' De 'Oude Doos' staat al weer weken voorgeprogrammeerd, nieuwe bijdragen van lezers blijven echter wenselijk om de serie te kunnen voortzetten.
De serie 'Maandagochtend' kan in het gedrang komen in verband met reguliere werkzaamheden van de blogger, het zal regelmatig voorkomen dat een aflevering reeds op vrijdag, zaterdag of zondag is geschreven en geprogrammeerd wordt omdat ondergetekende niet altijd op maandagochtend in de wijk aanwezig is.
Bijdragen van lezers, oproepen, mededelingen en ingezonden berichten, blijven welkom via Beijumnieuws@ziggo.nl. Evenals tips, complimenten, commentaar en verbeterpunten. De reactiemogelijkheid blijft op moderatorstand.

Binnenkort meer over Bruisend Beijum 2014, de ontwikkeling van 't Trefpunt naar Grand Café Trefpunt, ontwikkelingen op Plein Oost en West, Buitenfitness, Korrewegbrug, Ring Oost, etc, de blogger zal alle Beijumer ontwikkelingen kritisch blijven volgen. En dat de lezers de blogger weer kritisch mogen volgen. Af en toe zullen de Beijumer wijkperikelen voorbij komen, maar zoals altijd zullen die een minimale ruimte in dit digitale wijktheater innemen. In oktober bestaat deze site zeven jaar, maar nu alvast: welkom in het achtste seizoen Beijumnieuws!
Afbeeldingen van deze site.
(Niet vergeten, er volgen af en toe ook nog Beijumrijders en Kijk op de Wijk's.)

Geen opmerkingen: