woensdag 27 augustus 2014

KANGOEROE-CLUP KORFBALVERENIGING ROG

(Ingezonden)
Kangoeroe Klup ROG-korfbal van start
Groningen - Korfbalvereniging ROG gaat op zaterdag 6 september van start met de Kangoeroe Klup. Jonge kinderen kunnen hier spelenderwijs kennis maken met korfbal.

De Kangoeroe Klup is een initiatief vanuit het Koninklijke Nederlands Korfbalverbond (KNKV) en is bedoeld voor kinderen die drie tot zeven jaar oud zijn. De naam ‘Kangoeroe Klup’ is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport, zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De Kangoeroe Klup is symbolisch gezien daarom de buidel, een veilige en warme plaats, voor de jongste leden van ROG.

De Kangoeroe Klup is op 6/9, 20/9 en 4/10 van 10-11 uur op het veld van ROG op Sportpark Kardinge. Kinderen van 3-7 jaar en hun ouders/verzorgers zijn daar van harte welkom. Kennismaking met de Kangoeroe Klup is gratis.

Mail het Jeugdbestuur van ROG (jb@rog-korfbal.nl) voor meer informatie en aanmelding.

JF; ROG betekent Rondom d'Olle Grieze. De club speelt deels in de sporthal van Beijum, deels (mooi weer) op het Kardinge Sportpark. Vul de zoekterm ROG in de zoekbalk linksboven in om meer over deze korfbalclub telezen.

Geen opmerkingen: