donderdag 14 augustus 2014

SLOTDAG SPIJKER-SPELWEEK(ijsjes en patat op Plein Oost)Tientallen kinderen uit Beijum kregen rond het middaguur patat aangeboden van snackbar (en pizzeria) Ancona. Zie middelste foto, links staat vrijwilligster Dia, naast haar twee Ancona-medewerksters en daarnaast weer een deelnemend meisje.
Daarmee was de feestvreugde van het kinderproject spijker en spelweek Beijum (wie bedenkt een leukere naam?) nog niet ten einde. Tussen de buien door liep 'Sinterklaas' Jeffrey Lamain van het Café Biljart naar de bomvolle (want hoospartijen) hal van de Wegwijzer om ijsjes uit te delen (op de bovenste foto zit hij lekker mee te genieten).

Als er weinig geld beschikbaar is moet je creatief zijn. En lijntjes naar middenstanders uitgooien. Dat deed de organisatie van dit driedaagse kinderfestijn. Wat is een kinderfeestje zonder ijsjes of patat? Dank aan de sponsoren. Op onderste foto staat Theo Smit. Altijd in de weer om een positieve bijdrage te leveren voor 'zijn' wijk.
Beijumnieuws houdt nog steeds vakantie. Maar dit moest even. Kinderen uit Beijum die drie leuke dagen in eigen wijk meemaken. Ondanks de nog lopende vakantie verschijnt vanavond of morgen een video online.

1 opmerking:

liesbeth laning zei

Ik wil bij deze alle donateurts bedanken maar vooral ook alle vrijwilligers .dankzij hun hebben de kinderen drie geweldige dagen gehad.