vrijdag 29 augustus 2014

TWEE KEER PER WEEK YOGA IN HET HEERDENHOES

(Ingezonden)

Yoga, iets voor u?
                        

Op maandag- en woensdagmiddag  wordt weer begin september met yogalessen gestart  in het ’t Heerdenhoes aan de Isebrandtsheerd 97. Lestijden: maandag 13.45-14.45 uur en
woensdag 15.45-16.45 uur. Er nog enkele plaatsen vrij.

Heeft u last van stress, zit u teveel in uw hoofd, wilt u meer lichamelijke souplesse? Dan is yoga iets voor u. Natuurlijk kan het ook zijn dat u gewoon nieuwsgierig bent.
De yogales bestaat uit adem -en lichaamsoefeningen maar ook oefeningen voor het vergroten van concentratie en ontspanning komen aan bod.

Yoga geeft bij regelmatige beoefening in de eerste plaats, dat je je meer bewust wordt van je lichaam. Hierdoor kan je meer souplesse in je lichaam opbouwen en vitaliteit. Ook komt het ten goede aan je innerlijke balans. Je voelt je evenwichtiger en krachtiger door meer rust in jezelf. Uiteindelijk is yoga een levenswijze.

Je hoeft voor yoga niet lenig te zijn. De oefeningen doen met aandacht en respect voor jezelf staan voorop.
De kosten bedragen afhankelijk van het inkomen les € 5,00 of  € 6,00 per les, met Stadjerspas is er € 20,- korting.
Voor meer informatie en opgave kunt u terecht bij Asha Schultink, yogadocente, tel. 050-3641023 ('s avonds meestal bereikbaar). Ook kunt u voor informatie de website bekijken: Ook kunt u voor informatie de website bekijken . www.yogapraktijk-asha.nl

Geen opmerkingen: