woensdag 19 april 2017

BLOEMEN IN DE BLOEMBAKKEN OP HUN HOOGTEPUNT
De bak op de bovenste afbeelding heeft een andere fraaie inhoud. De blogger is even kwijt of dit nou de Onnema- of de Eilardaheerd is. Hier geen narcissen maar viooltjes en een een grote struik in de bak.  

De narcissen en andere voorjaarsbloemen in de wijk lijken al weer over hun hoogtepunt heen. Langs de wijkring en op stukken gras staan ze alweer te verdorren.

In grote bloembakken her en der in de wijk  staat de inhoud op de hoogste stand.

Zie afbeeldingen. 

Links en rechts zien we rijk gevulde hoge bakken in de Holmsterheerd staan. Ze sieren het straatbeeld hier behoorlijk op.

De beide bakken in de Holmsterheerd staan op stukjes groen. De bak boven staat tussen de muren en op tegels. Daar komt een fleurige bak misschien nog wel het meeste tot zijn recht, of wordt ie nog dankbaarder omarmd door de omwonenden.

Foto beneden is op de grens Holmster/Menkemaheerd gemaakt. Dis is ook een vorm van omarmen. In elk geval beschermen. Loop niet over deze mooie bloemen heen en pluk ze niet.

In de groenste wijk van Groningen fleuren bloembakken in het straatbeeld de natuurlijke staat van de wijk nog eens extra op.

1 opmerking:

Ria zei

Bovenste foto is Galkemaheerd.. ;-)
Aan de andere kant van het poortje is de Eilardaheerd.