zaterdag 15 april 2017

MORGEN WEER (EEN ECHTE WINKELLOZE) ZONDAGSRUSTDe echte winkelloze zondagen zijn op één dag te tellen. De laatste twee waren eerste kerstdag en nieuwjaarsdag (was geen zondag, maar toch).

De liefhebbers van de zondagrust kunnen morgen hun hart op. Winkelcentrum Beijum zal gesloten zijn. Eerste Paasdag.

Vanmiddag was het druk zoals altijd. Zaterdagmiddag, top-middag voor de middenstanders. en misschien was het vandaag wel extra druk in verband met de paas-boodschappen.

Er kwamen ook nog nieuwe voorraden levensmiddelen binnen, zie afbeelding boven, het duurde ruim een minuut voordat het stel het winkelcentrum kon verlaten, de vrachtauto met lading reed tergend langzaam richting bevoorrading-ruimte.

Vanuit het koffiehoekje in de AH zag de Beijumblogger tegen sluitingstijd André Hoogenberg van Discus-dierenzaak zijn buiten gestalde aanbod naar binnen kruien.
Die gaat van een welverdiend weekend genieten. En terecht, wat een staat van dienst heeft de man! Een lang weekend. Want Tweede Paasdag.

Toch? Dan zijn de winkels op de AH na toch dicht?
Mocht het niet zo zijn, dan volgt een update.

1 opmerking:

michel zei

Nieuwjaarsdag was wel degelijk een zondag. Misschien staat die dag je niet meer zo helder voor de geest omdat je de avond ervoor te diep in het glaasje had gekeken? Je was de enige niet....