zondag 2 april 2017

FIETSKAR VOOR VERVOER TWEE KINDEREN GESTOLEN


"De fietskar stond helaas niet op slot. Hij zag er goed uit. Ik wil hem heel graag terug hebben."

Beijumse Agatha heeft een beloning over voor degene die haar gestolen fietskar van het merk Dolphin terugbezorgd: "Diegene krijgt een taart,"

Agatha, hoe is het gebeurd? "Hij stond afgelopen weekend tegen de buitenmuur van een huis in de Kremersheerd, ter hoogte van nummer 38. Hij stond naast een groene biobak en helaas niet op slot. Het is zaterdag of zondag geweest dat hij is meegenomen."

Kun je de fietskar een beetje omschrijven?

"Die had rode zijkanten en was geschikt voor twee kinderen. Achterin zat een kleine bagageruimte. Hij zag er verder goed uit behalve een dikke kras boven het wiel. Er zaten witte reflectiestickers aan de voorkant en rode smalle aan de achterkant." 

Zie foto's. Staat de fietskar bij iemand in de schuur? Breng hem dan terug naar de Kremersheerd, bedenk dat er weinig van deze fietskarren in de wijk zijn en dat ie zeker herkend zal gaan worden als er mee achter een fiets op straat wordt gereden.

Wie wil zijn of haar kinderen nou in een gestolen fietskar vervoeren?

Beijumers, kijk om u heen, bij winkels, scholen en op andere plekken...., ziet u de fietskar van Agatha staan? 

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Uiteraard Beijum ,ben benieuwd of deze reactie wel geplaatst wordt ,als Johan het niet zint laat ie het niet toe beetje Oostblok praktijken .

emmy zei

In andere wijken wordt er ook gejat als het niet op slot staat.
Dus wat nou uiteraard beijum. Als beijum zo slecht is waarom ben je dan op een blog over en voor beijumers?

Beetje eigen schuld dat het gejat is maar hoop dat het terug wordt gebracht.

Anoniem zei

Wat weer een stompzinnige actie alsof er nooit een fiets in lewenborg wordt gestolen of viezigheid op straat wordt gegooid. Doe normaal idioot