zondag 23 april 2017

EEN ONBESCHOFTE AANHANGER-ROOF UIT EEN TUIN IN DE BARMAHEERD


"Iemand heeft in de nacht van 20 op 21 april onze aanhanger uit de tuin gestolen."

Een Beijumer uit de Barmaheerd stuurde gistermiddag bovenstaande foto. Door het hekwerk is wijkring Emingaheerd te zien. Er staat een mooie en degelijke aanhanger op de foto. Dat dacht een dief waarschijnlijk ook.
De onfortuinlijke Beijumer mailde:

Afgelopen nacht van 20 op 21 april is deze aanhanger uit onze tuin gestolen. We probetren zoveel mogelijk mensen te vragen of ze iets gezien hebben. Zou u dit willen delen op uw website zodat we de daders wellicht kunnen opsporen? De aanhanger stond in onze tuin aan de Barmaheerd, schuin tegenover de apotheek/gezondheidscentrum.

De aanhanger hoeft niet perse meer in Beijum te zijn. Maar wellicht staat ie nu bij iemand anders in de tuin of in een schuur.

Herkent iemand de aanhangwagen? Tips naar Beijumnieuws@ziggo.nl

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Heeft deze aanhangwagen ook een typeplaatje en een chassisnummer (indien deze aanhangwagen meer dan 750 kg weegt)? Zo ja, vermeld deze gegevens op Beijumnieuws! Doe aangifte bij de politie!

Zie: http://www.aanhangershop.nl/regelgeving-aanhanger-i-1.html

“Typeplaatje en chassisnummer

Aanhangwagens en caravans die meer wegen dan 750 kg moeten zijn voorzien van een typeplaatje. Dit zit meestal op de zijkant of voorkant maar nooit op het koppelingshuis. Verder dient de aanhanger of caravan voorzien te zijn van een ingeslagen chassisnummer op een vast onderdeel van het voertuig.” Einde citaat.