zondag 9 april 2017

ZONNIGE OPEN DAG IN EN BIJ DE BOERDERIJUM
Beter weer kun je niet treffen voor een open dag waar op een terras zitten en buiten spelen tot de trekpleisters behoren.
De open dag van de Boerderijum mag zich mede daardoor druk bezocht noemen.

Met de fiets, lopend, met de kinderwagen, op allerlei manieren zijn de bezoekers naar het stralende hart van de wijk afgekomen.

Zie foto boven, een jas hoeft vanzelfsprekend niet aan. Twee moeders met baby (links) en kleuter genieten op het terras.

Foto links, behalve dat je door de normale ingang naar binnen en naar het speelveld kunt gaan, kun je er ook door en over het openstaande houten bruggetje naar toe.

Klik de foto groter, links en rechts van de brug staan de paardenbloemen in de bloei. Rechts zie je bloesems aan een boom of struik.

Op de rechter foto zien we het terras, op de voorgrond staat een picknick-tafel en op de achtergrond de rieten stoelen waar de bovenste twee dames ook op zitten.

Foto links beneden, bij buiten spelen hoort met water spelen. Tenminste, dat kunnen kinderen op de speelweide van de Boerderijum.

Foto links beneden, we zien twee dames achter de bar staan om de behoefte van de bezoekers (natje, droogje) te vervullen.

Links staat Marloes van De Zijlen. Even poseren Marloes? Helaas, geen tijd voor, er moet gewerkt worden. Nog beter, gewoon een actiefoto. Wat moet de Boerderijum toch een prettige werkplek zijn als je client van een instelling zoals De Zijlen bent.

Foto beneden ten slotte. We zien een kleurrijke en deels geschminkte dame met cupcakes in de weer.
Twee vrienden, dat maakt de blogger er maar even van, het plaatje ziet er zo vriendschappelijk uit, zitten aan haar zijde.

Voor elk wat wils bij de Boerderijum. Terrasje, water, zon, cupcakes, speeltoestellen...

Beijumers, u kunt er nog heen. De moeite waard....


Geen opmerkingen: