zaterdag 22 april 2017

JARIG (GEWEEST) IN APRIL? HAPPY EVENING IN CAFÉ BILJART (vanavond)"Voor iedereen die jarig is in april. De gehele avond Happy Hour voor twee personen, je mag twee rondjes weggeven voor de happy hour prijs."

De Beijumblogger heeft geen idee of ze vanavond bij het Café Biljart aan de Claremaheerd een identiteitsbewijs willen zien om te kunnen controleren of een bier bestellende klant daadwerkelijk in april is geboren.

Was niet half Beijum in april jarig?

Zie afbeelding rechts, klik groter. De blogger is vanavond qua tijd niet in staat om foto's van de april-jarigen te komen nemen, eventueel zijn een of meerdere afbeeldingen welkom.

Gisteravond ging ondergetekende na reguliere werkzaamheden nog even een pilsje bij baas Jeffrey halen. Gezelligheid en rust waren troef.

Dat rustig hoef vanavond niet persé. En ook op 8 mei hoeft het niet rustig te zijn. Zie foto boven, links en rechts zien we dartborden. Op lokaal niveau behoren de darters die in hier in Beijum spelen tot te top. Een bezoeker gisteravond: "Je moet op acht mei even komen om te fotograferen en te schrijven, er gaat hier iets unieks gebeuren, we kunnen voor de derde keer op rij kampioen van Groningen en Drenthe worden zodat we aan het landelijk kampioenschap mee kunnen doen. Kijk maar op DOGD"

In de Beijumer volksmond werd of wordt het Café Biljart ook wel Dartcafé genoemd. Acht mei staat genoteerd in de agenda, een kampioens-trilogie in Beijum moeten we meemaken.

Proost allemaal vanavond en van harte gefeliciteerd. En niet sjoemelen met geboortedata...

Geen opmerkingen: