maandag 21 mei 2018

BENEFIET TOERNOOI OP SPORTPARK KARDINGE


`We zijn hier samen om een oud speelster te herdenken, keeper Monique van der Veen. Dit is georganiseerd in samenwerking met voetbalschool De Aftrap.`

Een luidsprekerstem galmde aan het begin van de middag vanaf de voetbalvelden in Kardinge richting Beijum. Wat zal er te doen zijn?

De blogger fietste even die kant op. Zo, wat een drukte aan de rechterkant van het sportpark. Tientallen mensen zaten in het zonnetje een opvallende voetbalwedstrijd te bekijken, een wedstrijd tussen een team spelend op krukken tegen een 'gezond' team.

Een standhoudster, er stonden ook kraampjes, vertelde het hoe en wat van de bijeenkomst, zie openingsquote van dit bericht. "Dit ter nagedacht van oud speelster Monique van der Veen die een aantal jaren geleden is overleden."

Een benefiettornooi, leest ondergetekende op Facebook

Mooi hoe sport verbindt en saamhorigheid teweeg kan brengen, ook na de dood.

Mochten de organisatoren meer informatie willen delen dan kan dat: Beijumnieuws@hotmail.com

Op maandag 21 mei (Pinkstermaandag) organiseren we de 2e editie van het Monique van der Veen Voetbaltoernooi. Hierbij nodig wij jullie uit op het sportpark Kardinge te komen om bij V.V. Oosterparkers deel te nemen aan dit sportieve, maar vooral gezellige toernooi.  Zoals jullie van ons gewend zijn zal het toernooi weer geheel in het teken staan van een goed doel.

https://voetbalschooldeaftrap.nl/Geen opmerkingen: