donderdag 10 mei 2018

VINDICAT-FEESTJE KARDINGERPLAS VERLOOPT ORDELIJK


De muziek dreunt onophoudelijk vanaf de Kardingerplas richting Beijum. Van de muzieksoort moet je houden, kwestie van smaak. Maar tot nu toe, 20.30 uur, moet worden gesteld dat het studentenfeestje van Vindicat-studenten aan de Kardingerplas ordelijk verloopt.

Zie ook het bericht van eerder vandaag over Festival Buitenspelen.

De Beijumblogger fietste tegen acht uur vanavond even die kant op.
Wat een gedreun steeds, het leek wel één grote monotone basgeluid.

Hij vermande zich, ben je ook jong geweest en vierde je nooit eens een feestje tijdens je studententijd?

Er stonden veel fietsen. En een verdwaalde festivalbezoeker stond zijn blaas te legen. Beveiligers waren/zijn aanwezig, evenals een ambulance + personeel. Waarschijnlijk uit voorzorg, zie afbeelding beneden. Feestvierders zaten/zitten  op balen stro langs het water, zie afbeelding rechts.

De mensen van Vindicat moeten ook niet onnodig tekort worden gedaan. Vooroordelen en negatieve beeldvorming te over de laatste tijd in de media.

Kort na acht uur begon het te sputteren. Dat is deels pech hebben. Maar wie weet, stel het was een hete zwoele avond geweest, zoals een etmaal geleden, een een paar studenten zouden flink aan Bagchus hebben geofferd. Drank, het hoog in de bol hebben, het kan zomaar kortsluiting veroorzaken.

Tot nu toe geen vuiltje aan de lucht bij het festival. Kom op, studenten van Vindicat, leef je uit, ga je dak uit. Als jullie later als nieuwe VVD-generatie maar niet de huidige frauduleuze en macht-misbruikende  generatie achterna gaan. Beter nu een beetje gaan lopen ballen en brallen, zuipen enzovoort...

Maar geen geweldsincidenten meer dames en heren....


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het gedreun overstemt de songfestival liedjes in mijn huiskamer. Niet om aan te horen.

Anoniem zei

Voelen die corpsballen zich niet tegoed om op een strobaal bij de Kardingerplas te zitten?

Anoniem zei

Mag hopen dat ze die teringzooi op het strand en in het water ook opruimen.