zondag 27 mei 2018

TACHTIGER JAREN MUZIEKAVOND IN TREFPUNT (in kader Beijum40)The sound of the eighties weerklonk vanavond in het Trefpunt aan de Beijumerweg. In het kader van Beijum40 speelde een lekker in het gehoor liggende band aanstekelijk swingende nummers uit de jaren tachtig van de vorige eeuw. 

De blogger was bij aankomst even in de veronderstelling dat de muziekavond in een naast het Trefpunt staande grote tent zou plaatsvinden.

Dit ook n.a.v. de open brief die vanuit Beijum40 naar omwonenden van het multifunctionele centrum is gestuurd, zie nog eens hier

Maar de muziek kwam vanaf een podium in een zaaltje naast het Grand Café, zie afbeelding boven.

Ondergetekende liep tegen 22 uur naar binnen.
Het was gezellig, de muziek was prima.

Rechts zien we geluidsman Rieko van het Trefpunt.
Foto links, er zijn altijd mensen die graag op de foto willen.

Het waren niet de meest jonge mensen die er rondliepen, geen wonder want om een beetje te genieten van muziek dat ongeveer dertig jaar oud is moet je toch minstens 45 jaar oud zijn.

De aftrap-weekend van Beijum40 zit erop. Gisteren waren omstreeks 50 mensen bij de vuuravond aanwezig,  tegen 22 uur vanavond telde de blogger tegen de 20 bezoekers.

Beijum telt 13.000 inwoners.
Wat moet je er van zeggen, bepaalde bewoners vieren graag een feestje omdat de woonwijk waarin ze verblijven jarig is. Op beide avonden samen, gisteren en vanavond, kwam in totaal een half procent van de Beijumers opdagen.

De lezer moet maar denken en oordelen wat hij wil.

Update 0.00 uur; helemaal beneden een minuutje live-music op video...


Geen opmerkingen: