dinsdag 1 mei 2018

PRAKTIJK FYSIOTHERAPIE WILKEMAHEERD


AL DERTIG JAAR EEN BEGRIP IN DE WIJK

Heb je rugpijn? Een sportblessure of nekklachten zoals een whiplash? Pijn in het bekkengebied? Beweeg je niet goed of zijn er klachten met betrekking tot de lichaamshouding?

Daar is iets aan te doen! Praktijk Fysiotherapie Wilkemaheerd is gespecialiseerd in het oplossen van genoemde klachten door het aanbieden van kundige en professionele fysiotherapie. Onlangs is de praktijk een samenwerkingsverband aangegaan met Mea Fysio. Dit geeft de praktijk nog meer mogelijkheden om met andere interdisciplinaire teams en specialisaties te werken, zodat de praktijk je in de toekomst nog beter van dienst kan zijn.

Het verhaal van de praktijk:

Wist u dat de praktijk in juni 35 jaar bestaat? Elke fysiopraktijk heeft zijn eigen gezicht; zij zijn gestart als wijkpraktijk en dat is altijd het  doel geweest. Zo bieden zij een laagdrempelige toegang tot de fysiotherapie. De fysiotherapeuten willen graag dat u zich gezien voelt en stellen in overleg met u een persoonlijk behandelplan vast. Middels cursussen en opleidingen heeft ieder van hen zijn of haar eigen specialisatie en expertise, maar delen zij deze kennis en kunde ook binnen het team. Alle therapeuten hebben zich gespecialiseerd in dry needling. Tevens is er een manueel therapeut werkzaam, en houden een diëtiste en een verloskundige zitting in de praktijk.

Het team bestaat uit Iemeke Krikke en Maria Onstenk, die vanaf het begin betrokken zijn bij de praktijk. Sinds 2007 versterkt Robert Nieuwland het team en recentelijk is Anouk Stolte, een jonge enthousiaste collega, erbij gekomen.

Voor meer informatie, zie de website, www.beijumfysiotherapie.nl of bel 050-5420707

Geen opmerkingen: