vrijdag 25 mei 2018

SIETSE'S HULPEXPRESS HEEFT BEDRIJFSRUIMTE AAN DE ULGERSMAWEG"Welkom in het nieuwe pand van Stichting de Hulpexpress aan de Ulgersmaweg. Via subsidie heb ik kunnen regelen dat de Hulpexpress dit bedrijfspand heeft betrokken. Hier vanuit gaan we mensen helpen die om uiteenlopende redenen hulp nodig hebben. Binnenkort komt er weer een nieuw wagentje bij."

Mister Hulpexpress, Sietse den Iseger, is een tevreden man. Gisteren  leidde hij de Beijumblogger rond in het nieuwe onderkomen van Stichting Hulpexpress

Voor de weinig mensen die niet weten waar dit over gaat, lees hier wat achtergrondinformatie over de in Beijum gestarte (Sietse woont in Beijum) Hulpexpress.

De nieuwe ruimte zit verscholen aan de Ulgersmaweg, op nummer 137e. Vlakbij de Voedselbank. Sietse: "Dat komt mooi uit, we vervoeren ook voedselpakketten naar mensen in de stad die dit nodig hebben."

De HulpExpress gaat de aangeboden diensten uitbreiden. Naast het gebruikelijke grofvuil wegbrengen en klusjes doen bij mensen aan huis, kunnen mensen ook op afspreek in de werkplaats van het pand terecht om iets te maken. En wie weet staat er ook nog een mooi stukje meubilair dat gratis en voor niks is mee te nemen.

Bekijk de video. Algemeen directeur Sietse laat zich de kop niet gek maken, de gewone jongen in gewone dagelijkse kleren leidt u even rond.
Bovenste foto, mensen van Urban House hebben een muurschilderij in het pand gemaakt.

Heeft u een grote klus, een klein klusje, grofvuil, tuinafval of heeft er iemand vervoer nodig? Dan is De Hulpexpress er om u daarbij te helpen. Als de klus naar volle tevredenheid is uitgevoerd staat het iedereen vrij om een donatie te doen, om het voortbestaan van de stichting te waarborgen. Heeft u een klus? Vul dan het aanvraagformulier in. Tevens kunt u van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur bellen naar: 06-82349359

Geen opmerkingen: