vrijdag 25 mei 2018

RECREATIEPARK KARDINGE (61)


Van grijze haren tot kale hoofden. Veel buikjes. "Een welvaartsbuikje", aldus een der aanwezigen. Maar bovenal sportiviteit, gezelligheid en veel relativerende humor.

Het is weer zover, eind mei begin juni, vandaag voor de zoveelste keer het HANNN Walking Football Festival op Sportpark Kardinge. 

En wat hebben ze er lekker weertje bij. Hebben? Ja, het voetballen zal wel voorbij zijn op het moment dat dit bericht online gaat, maar vanuit Sportpark Kardinge klinken nog steeds feestelijke geluiden.

Geen wonder, er wat wat lekkers te eten en te drinken...
Muziek momenteel....tot diep in Beijum te horen: Iedereen is van de wereld, de wereld is van iedereen.

Jaja, heren zestig plussers, jullie doen er nog helemaal toe...
Zie ook Vorig jaar met verwijzing naar 2016

ZIE VIDEO BENEDEN.

Vrijdag 25 mei vormt Sportpark Kardinge in Groningen het decor voor de derde editie van het HANNN Walking Football Festival. Walking Football is een voetbalvorm voor mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder. Bij Walking Football wordt gespeeld op een klein veld en er mag niet worden gerend. Lichamelijk contact is verboden en de bal mag niet boven heuphoogte worden gespeeld. Het festival start om 14.00 uur en de wedstrijden zullen eindigen rond 17.00 uur.

Het HANNN Walking Football Festival wordt georganiseerd door FC Groningen en de amateurverenigingen GVAV-Rapiditas, vv Oosterparkers en DIO Groningen.


FC Groningen
Het OldStars Team van FC Groningen is in februari 2014 opgericht en bestaat momenteel uit 36 leden. Zij trainen elke donderdagmiddag bij VV Hoogezand. In de afgelopen vier seizoenen zijn de leden van FC Groningen OldStars ware ambassadeurs geworden voor het oprichten van nieuwe teams bij leden van het Amateurconvenant FC Groningen, dat bestaat uit ruim tweehonderd amateurverenigingen in het verzorgingsgebied van FC Groningen. Ook de nieuwe teams uit het verzorgingsgebied van FC Groningen presenteren zich tijdens het festival.


Geen opmerkingen: