donderdag 10 mei 2018

VINDICAT HOUDT FESTIVAL BUITENSPELEN TE KARDINGE


"We hebben flyers in de buurt verspreid met de mededeling dat er vandaag een festival bij de Kardingerplas gehouden wordt. Het is maar een dag in het jaar. Buitenspelen 2018 voor studenten."


Het was een aardige dame bij de ingang van het festivalterrein langs het strand van de Kardingerplas die de Beijumblogger tegen kwart over twee vanmiddag bovenstaande informatie gaf.

Een festival bij de Kardingerplas? Op Hemelvaartsdag? Ondergetekende kan en hoeft niet alles te weten, maar in elk geval heeft hij geen flyer met aankondiging in de bus gehad.

En meer mensen niet. Boem boem boem dreunde het vanuit Kardinge richting Beijum. Lezers vroegen ondergetekende of hij wist wat er loos was.
Nee, geen idee.

Na het maken van de foto's en weer huisgekomen schakelde de blogger vriend Google in. Buitenspelen 2018 had hij op een t-shirt van een festivalganger gezien.

Kijk nou, studenten van society Vindicat vieren er een feestje. Voor het evenement ‘Buitenspelen’ wordt elk jaar een locatie voor één dag omgetoverd tot een groot speel- en dansterrein. Met een goede line-up van zowel bekende dj’s en rappers, als eigen dj’s van Vindicat, wordt er een waanzinnig sfeer gebracht. Door velen bekroond als het lievelingsevenement van het jaar. 

Als dat maart goed gaat....
Verleende evenementenvergunning Groningen: Buitenspelen
De evenementenvergunning is verleend voor:
  • Evenement: Buitenspelen verleend op 01-05-2018
  • Datum: 10-05-2018
  • Tijden: 13.00–23.00 uur
  • Locatie: Kardingerplas
  • Categorie: Dance evenement
  • Op- en afbouw: Opbouw 7 mei 2018, afbouw t/m 12 mei 2018   Officielebekendmakingen.nl
  • Update 16.55 uur, e.e.a. komt nogal geheimzinnig over, de blogger krijgt redelijk wat reacties met als strekking geen flyer in de bus gehad. En waarom is de locatie, Kardinge, gewoon niet bekend gemaakt via deze site?
Update 19.25 uur, reacties via Facebook:


Geen opmerkingen: