dinsdag 19 juni 2018

CRASH SPOREN BURGERAUTO POLITIE OP HEERDENPAD


Wesley Bos
"Weet je wat ik denk? Dat de aanhouding gisteren op het Heerdenpad waarbij een burger-politie auto crashte en de aanhouding op dezelfde dag van een terreur-verdachte uit Groningen met elkaar te maken heeft. Een plus een is twee."

Beijumer lezer van Beijumnieuws vanmiddag voor de neergedaalde slagbomen voor de Korrewegbrug. Samen wachten, even tijd om te praten. Zal hij gelijk hebben met zijn gedachtegang?

Even terug naar gisteren. De blogger was niet in Beijum, maar wel kreeg hij- dank, heel attent- een foto opgestuurd van fotograaf Wesley Bos.
Een burgerauto van de politie zat achter iemand aan en raakte een paal. Waarom de politie de man op het lijstje hadden staan is nog onbekend, aldus 112groningen

Op dezelfde dag, gisteren, werd een Groninger terreurverdachte aangehouden, meldt OOG-TV

Een link met IS en Parijs. Lees het bericht.

Op bovenstaande en linker afbeeldingen zien we sporen en krijttekeningen van de plaats waar het gisteren allemaal gebeurde. Heerdenpad en ernaast.

Een burger-auto die een verdacht persoon achtervolgd en arresteert op het Heerdenpad. Dezelfde dag het bericht van de aanhouding van een aan terreur gelinkte verdachte Groninger.

Zal Groninger Beijumer zijn?

Geen opmerkingen: