woensdag 6 juni 2018

GENOEG IS NOG STEEDS GENOEG, BOEKHOUDERS IN DEN HAAG!

Wiebes in actie voor de Groningers...


MET DE BUS NAAR DEN HAAG!

Er is al weer een aantal maanden (acht januari)  geen echt zware aardbeving in Groningen geweest.
En vanzelfsprekend kakt politiek Den Haag dan weer in. Maar wat haasten ze zich na 'Zeerijp' om zich zogenaamd in te spannen voor Groningen. 
De huichelaars treuzelen de afgelopen weken weer ouderwets met versterken van woningen en uitbetalen van schade aan wanhopige gedeputeerde inwoners uit de provincie.

Tja, die Wiebes, het leek een verademing na Ijzeren Heinige Kamp. Maar hij ontpopt zich steeds meer als Mister Hansworst, de marionet der boekhouders in Den Haag.

Ze hebben gewoon schijt aan de wanhopige en kwetsbare Groningers. Ze (vooral VVD-ers) vinden geld veel en veel belangrijker dan het welzijn van de Groningers.
Han Borg schreef een ingelaste woedende column in januari.
En we gingen voor de tweede keer de straat op...
Op 19 januari trokken tienduizend Groningers door de binnenstad, zie video

En weer moeten de murw gebeukte mensen zich mobiliseren. Diep gefrustreerd en woedend omdat volksvertegenwoordigers, die er zijn ter bescherming van inwoners in Nederland,  eenvoudige mensen uit de provincie Groningen compleet minachten en links laten liggen.
KOM IN VERZET!

Afbeelding staat op site GBB, waar ook onderstaande tekst op staat.
Op 7 juni a.s. om kwart voor drie vindt in de Tweede Kamer een debat plaats over het gaswinningsbesluit van minister Wiebes. De recente ontwikkelingen: stopzetten van de versterking van 1581 woningen, een nieuwe hoofdrol voor de NAM bij versterking en het vertrek van de NCG, komen ook op tafel.
Net nu het vertrouwen met het gasbesluit weer voorzichtig herstellende leek, heeft het deze week een flinke knauw opgelopen. De deelnemers in de maatschappelijke stuurgroep, de Groninger Bodem Beweging en het Gasberaad, hebben minister Wiebes op een brief op poten geschreven. Hetzelfde deden de colleges van tien Groninger gemeenten en de provincie.
Groningen is woedend. En wil dit laten zien!

1 opmerking:

Anoniem zei

Het stoort me dat er staat "eenvoudige mensen uit de provincie". Waar is dat nou voor nodig. Haal dat woord "eenvoudig" weg. Minderwaardigheidscomplexen hebben we hier niet nodig. Mensen zijn in Nederland allemaal gelijk, of je nou in deze provincie woont of in Rotterdam of Den Haag.