zondag 3 juni 2018

"HET WAS DE TIEN EURO MEER DAN WAARD"


Hier wat foto's, vooral van start, ik heb weinig foto's onderweg gemaakt omdat ik vooral wou genieten van de Trail en niet constant met de gedachte wou lopen dat ik een foto moet maken.

Ik heb in ieder geval genoten van bekend en onbekend Beijum. Het was leuk om diverse gebouwen in te gaan, waar je niet of nauwelijks komt. 

Er is heel veel moeite gedaan door de organisatie en vrijwilligers om een geslaagd evenement van te maken. Ook reacties van mensen langs de kant waren prima.

Zo beschouwd was de 10 euro per kaartje meer dan goed besteed.

Foto's + tekst: Bert Elzinga


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoge startnummers kunnen niet verhullen dat ook deze 40 jaar beijum activiteit maar mondjesmaat deelnemers kende. Gesloten kliekjes belemmerden bredere deelname.

Remko zei

Beste Anoniem,

Ik snap niet wat deelname heeft belemmerd: stadjerspas / kinderen 2,50 euro. Overige (goed besteed, zoals ik lees in dit verhaal) 10. Aan het geld heeft het niet gelegen.

Niet alleen voor hardlopers, ook voor wandelen (dus niet exclusief, maar voor iedereen). Alle kroegen, vier van de vijf scholen (juist ook het Palet, waarvoor hulde). Bijna alle locaties die we benaderd hebben, hebben ja gezegd tegen dit evenement en er een feestje van gemaakt.

126 deelnemers
30+ vrijwilligers rond het traject en start/finish
ca. 80 !!! mensen op de locaties zelf die op die manier deelnemen aan dit evenement.
Deelnemers uit alle lagen van de wijk (echt waar).

Stop met zeuren: dit was een fantastisch evenement voor iedereen die kon en vooral die WILDE. Geen kliekje heeft deelname tegengehouden - dat ligt dan puur aan jezelf.

Lees gerust nog even het sfeerverslag van een willekeurige deelnemer (zie url)